Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@23:34:35 GMT

استقبال ایرانی ها از فونیکس تیگو 8 پرو

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۲۹۹۷۷

استقبال ایرانی ها از فونیکس تیگو 8 پرو

این شاسی بلند سایز متوسط که ماه هاست صحبت از عرضه آن می شود و تاکنون شاهد فعالیت های بازاریابی مختلف بر روی آن بوده ایم، در همین مدت کوتاه توانسته توجه بسیاری از کارشناسان و مردم را به خود جلب کند. تیگو 8 پرو در حال حاضر، پیشرفته ترین خودرو تولیدی بازار ایران به حساب می آید و بسیاری از امکاناتی که در این کراس اوور وجود دارد را در خودروهای وارداتی گران قیمت هم نمی توان پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع سبب شده که دیدگاه مشتریان نسبت به این محصول، متفاوت از دیگر محصولات مدیران خودرو باشد.

شرکت مدیران خودرو تا به امروز، امکان رانندگی با تیگو 8 پرو را برای بسیاری از افراد فراهم کرده است. تاکنون تعداد زیادی از رسانه های کشور با نشستن پشت فرمان تیگو 8 پرو، رضایت خود را از کیفیت ساخت بالای این خودرو، ابراز کرده اند. جدا از بحث کیفیت ساخت، تیگو 8 پرو از لحاظ فنی هم خودرویی توانمند و قابل ستایش است. پیشرانه 1.6 لیتری توربو شارژ نصب شده روی این کراس اوور، دقیقا 197 اسب بخار قدرت و 290 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این پیشرانه پر بازده برای جثه حدودا 1.5 تنی تیگو 8 پرو کاملا کافی به نظر می رسد و به لطف وجود گیربکس 7 سرعته دو کلاچه که از نوع تر است و توسط شرکت گتراک آلمان طراحی شده، شتاب گیری بسیار خوبی برای خودرو به ارمغان می آورد.

علاوه بر رسانه ها، شرکت مدیران خودرو برنامه تست درایو فونیکس تیگو 8 پرو را به شکل عمومی برای مردم نیز برگزار کرده است. اکثر افرادی که پشت فرمان تیگو 8 پرو نشستند، پیش تر هم از محصولات مدیران خودرو استفاده می کردند و از پیشرفت این محصول نسبت به تولیدات قبلی، شگفت زده شدند. حتی کسانی که قبلا در دسته مشتریان مدیران خودرو نبودند هم پس از تست درایو تیگو 8 پرو، به خرید این کراس اوور جدید، تمایل پیدا کردند. از آن طرف، تیگو 8 پرو توانسته نظر مثبت خبرنگاران و اهالی رسانه را نیز به خود جلب کند.

برند لوکس فونیکس هفته گذشته طی مراسمی ویژه به بازار خودرو ایران معرفی شد. تیگو 8 پرو نخستین محصول از این برند خواهد بود که با بالاترین سطح از آپشن های رفاهی و ایمنی پا به بازار می گذارد. در کنار تمام ویژگی ها، شاید مهم ترین عامل درخشش تیگو 8 پرو در ایران، امکانات متفاوت و مدرن این خودرو باشد. درب صندوق عقب این شاسی بلند به شکل کاملا برقی و بدون دخالت دست، باز می شود. سیستم تهویه مطبوع تیگو 8 پرو از نوع اتوماتیک با تنظیم دوگانه است و برای سرنشینان ردیف دوم و سوم هم دریچه تهویه وجود دارد. این تهویه مطبوع به سیستم یونیزاسیون و فیلتر N95 مجهز شده که از ورود آلاینده ها و ریز گردهای موجود در هوا به فضای کابین، تا حد زیادی جلوگیری می کند.

صندلی های جلو در تیگو 8 پرو به گرم کن و سرد کن مجهز شده اند. علاوه بر آن، تنظیم صندلی ها در تیگو 8 پرو به شکل تمام برقی انجام می گیرد و از حافظه ذخیره سازی تنظیمات برخوردار است. یکی از آپشن های کاربردی تیگو 8 پرو، دسترسی به تنظیمات صندلی سرنشین جلو برای سرنشینان عقب است که به آن، Boss Key می گویند. محفظه خنک نگه دارنده (کول باکس) نیز در کنسول تیگو 8 تعبیه شده است. شارژر وایرلس (بدون سیم) همچون بسیاری از خودروهای لوکس، در فونیکس تیگو 8 پرو وجود دارد. سقف شیشه ای پانورامیک تیگو 8 پرو، جلوه ای زیبا به فضای کابین می دهد.

تیگو 8 پرو در بخش سیستم صوتی هم سنگ تمام گذاشته است. افزون بر نمایشگر 12.3 اینچی صفحه کیلومتر، یک نمایشگر 12.3 اینچی دیگر نیز برای سیستم مولتی مدیا در نظر گرفته شده که در مجموع، سایز نمایشگر تیگو 8 پرو به 24.6 اینچ می رسد و با این حساب، بزرگ ترین نمایشگر را در میان خودروهای موجود در بازار ایران دارد. وجود 8 بلندگوی استریو هم تجربه ای لذت بخش را برای سرنشینان خودرو فراهم می آورد. بلندگوهای تیگو 8 ساخت برند معروف Sony هستند. در بحث ایمنی، تیگو 8 پرو با برخورداری از 6 کیسه هوا، دوربین 360 درجه، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش، اتو هلد، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل حرکت در سر بالایی، سیستم کنترل سرعت در سر پایینی و بسیاری دیگر از آپشن ها، جای هیچ انتقادی باقی نمی گذارد.

افزون بر امکانات نامبرده، آنچه که فونیکس تیگو 8 پرو را از رقبای آن در بازار ایران متمایز می کند، آپشن های جدیدش است. از جمله این آپشن ها می توان به سیستم دستیار راننده یا رانندگی خودکار سطح 2 اشاره کرد که به اختصار، ADAS نامیده می شود. این سیستم شامل رادار نقطه کور، کروز کنترل تطبیقی، سیستم هشدار ترافیک جانبی، سیستم هشدار خروج از لاین، سیستم حفظ حرکت خودرو در لاین، رادار تشخیص علائم راهنمایی و رانندگی، سیستم کنترل هوشمند نور بالا، سیستم ترمز اضطراری خودکار، رادار برخورد از جلو و عقب، سیستم کمکی در ترافیک، سیستم هشدار پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین، سیستم هشدار برخورد با مانع هنگام باز شدن درهای خودرو می گردد. دیگر آپشن متفاوت تیگو 8 پرو، سیستم فرمان صوتی (Voice Control) است که به وسیله آن می توان بسیاری از امکانات خودرو را فعال یا غیر فعال کرد. وجود این آپشن ها حقیقتا لذت رانندگی با تیگو 8 پرو را چند برابر کرده و حس نشستن پشت فرمان یک اتومبیل هوشمند را به شما می دهد.    

   

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو پرو بازار تیگو ۸ مدیران خودرو تیگو 8 پرو سیستم کنترل سیستم هشدار آپشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۹۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا

فرارو- L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما تازه کاتالوگ رسمی آن از سوی پارس‌خودرو منتشر شده است.

به گزارش فرارو؛ L۹۰ ایرانی اولین خودرو داخلی مجهز به موتور ME۱۶ است ولی از نظر طراحی ظاهری، تفاوت شگرفی با تندر ۹۰ ندارد. هنوز تاریخ جدید و رسمی درباره عرضه L۹۰ ایرانی به بازار اعلام نشده و کسی از قیمت L۹۰ ایرانی خبر ندارد. اما صحبت‌های مسئولان سایپا نشان می‌دهد، می‌توانیم L۹۰ ایرانی را رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو از جمله تارا و دنا بدانیم.

L۹۰ ایرانی با چه موتوری وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی را باید اولین محصول مجهز به موتور ME۱۶ در کشورمان بدانیم. موتور جدیدی که شرکت سایپا به کمک مگاموتور طراحی کرده و قرار است به‌جز L۹۰ ایرانی روی شاهین پلاس استفاده شود.

L۹۰ ایرانی به‌کمک موتور ۱.۶ لیتری که دارد، می‌تواند ۱۱۳ اسب‌بخار و ۱۴۴ نیوتن‌متر گشتاور خروجی را از طریق گیربکس پنج‌دنده دستی به‌چرخ‌ها منتقل کند. خیلی‌ها موتور جدید سایپا را چیزی درحدواندازه موتور TU۵ پلاس ایرانخودرو می‌دانند. در قسمت مشخصات فنی L۹۰ ایرانی می‌توانیم به آیتم‌های دیگری مثل سایز ۱۵ تایرها، ترمز جلو دیسکی و ترمز عقب کاسه‌ای، ظرفیت باک ۴۷ لیتری و وزن تقریبا هزار و ۱۵۰ کیلویی اشاره کرد.

L۹۰ ایرانی با چه طراحی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی مثل ساندرو روی همان پلتفرم اولیه L۹۰ یا به‌عبارت بهتر لوگان، ساخته شده است.

L۹۰ ایرانی در نگاه اول، از جلو بی‌شباهت به دنا ایرانخودرو نیست. در سال‌های گذشته هم نداشتن دید راننده نسبت به عقب خودرو یکی از ایراد‌های آن بوده است. با دیدن تصاویر L۹۰ جدید، اما به‌نظر می‌رسد تا حدودی این مشکل برطرف شده است.
L۹۰ ایرانی با این اوصاف در نمای عقب و جلو دستخوش تغییراتی شده است، اما داخل اتاق شاهد تغییر و تحول‌های جزیی هستیم. دقیقا از همان داشبورد قبلی در طراحی L۹۰ ایرانی استفاده شده و احتمالا طراحی فرمان به سبک D کات و استفاده از صفحه کیلومتر جدید، اوج خلاقیت دوستان در طراحی L۹۰ ایرانی است.

L۹۰ ایرانی با چند سال تاخیر وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی قرار بود زمستان پارسال روانه بازار شود، اما بعد تقریبا پنج ماه از زمان اعلام‌شده، تازه کاتالوگ رسمی آن توسط پارس‌خودرو به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های سایپا منتشر شده است.

L۹۰ ایرانی البته برای اولین بار درجریان نمایشگاه تحول صنعت خودرو اواسط ۱۴۰۱ رونمایی شد و آن برهه، پایان همان سال، موعد ورود محصول جدید پارس‌خودرو به بازار معرفی شد. حالا بعد یک سال و چند ماه مشخصات فنی و آپشن‌های آن در دسترس مردم قرار گرفته و ایندفعه تاریخ جدیدی برای ورود به بازار تعیین نشده است. با همه این حرف‌ها، قرار شده تا پایان سال ۴۰ هزار دستگاه L۹۰ ایرانی به بازار تزریق شود. ان‌شاءالله.

L۹۰ ایرانی از جلو به دنا بی‌شباهت نیست و از عقب نسبت به تندر ۹۰ تفاوت‌هایی دارد

L۹۰ ایرانی با چه اسمی روانه بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی اسمی است که در رسانه‌ها و فضای مجازی برای محصول جدید پارس‌خودرو استفاده می‌شود. بخشی از این اتفاق به‌خاطر تغییر پی‌در‌پی نام L۹۰ ایرانی است و آنطور که پیداست باید آن را باید با اسم P۹۰ بشناسیم

L۹۰ ایرانی یا همان P۹۰ در این سال‌ها قرار بوده با اسم‌هایی مثل داچیا، کادیلا و تندر ۹۰ ایرانی راهی بازار شود، اما حالا انگار طبق آخرین تصمیم‌ها با همان اسم P۹۰ در قالب کاتالوگ معرفی شده است.

L۹۰ ایرانی با چه آپشنی وارد بازار می‌شود؟

L۹۰ ایرانی با مانیتور هفت اینچی لمسی راهی بازار می‌شود. فهرست امکانات رفاهی L۹۰ ایرانی مشخص می‌کند محصول جدید پارس‌خودرو به دکمه‌های کنترلی روی فرمان مجهز شده و در این فهرست چیز‌هایی دیگری مثل سیستم پایش فشار باد لاستیک، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، تریم داخلی دورنگ، بالابر برقی شیشه، سنسور دنده عقب، مه‌شکن عقب و جلو، چراغ مخصوص روز، تنظیم‌کننده ارتفاع چراغ‌ها، سنسور باران و دوربین عقب و ... به‌چشم می‌خورد. اساسا طبق ادعای پارس‌خودرو، L۹۰ ایرانی مثل همه محصولات فعلی تولیدی، منطبق بر استاندارد‌های ۸۵ گانه است.

L۹۰ ایرانی با چه قیمتی وارد بازار می‌شود؟

قیمت L۹۰ ایرانی مشخص نیست و فعلا صحبت کردن درباره شرایط خرید و این حرف‌ها زود است. با این حال طبق وعده محمدعلی تیموری به‌عنوان مدیرعامل پیشین سایپا، قیمت L۹۰ ایرانی تقریبا نصف ساندرو‌های موجود در بازار خواهد بود. یعنی چقدر؟ کمتر از ۵۰۰ میلیون.

قیمت L۹۰ ایرانی در کارخانه با این اوصاف در دسته مدل‌هایی دیگری مثل دنا دنده‌ای و تارا دنده‌ای قرار می‌گیرد و به‌همین خاطر محصول جدید سایپا می‌تواند حداقل از نظر اقتصادی رقیبی برای سدان‌های گرانقیمت ایرانخودرو باشد.

مشخصات L90 ایرانی یا همان P90 در یک نگاه

پیشرانه

ME16

حجم موتور

1.6 لیتر

حداکثر قدرت

113 اسب‌بخار

حداکثر گشتاور خروجی

144 نیو‌تن‌متر

گیربکس

پنج‌دنده دستی

ظرفیت باک

47 لیتر

ترمز

جلو دیسکی/ عقب کاسه‌ای

سایز تایر

R15

وزن خالص

هزار و 155 کیلوگرم

استاندارد آلایندگی

یورو پنج

دیگر خبرها

  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • جدیدترین قیمت خودروهای چینی ؛ جک ، لاماری و فونیکس چند ؟