Web Analytics Made Easy - Statcounter

فونیکس تیگو 7 پرو جدیدترین کراس اوور سایز متوسط شرکت مدیران خودرو است که به زودی پا به بازار می گذارد.

به گزارش عصر ایران نسل اول تیگو 7 به عنوان محصولی موفق توانست نظر مثبت بسیاری از خریداران را به خود جلب کندو اکنون نوبت به نسل کاملا جدید این خودرو رسیده که پسوند پرو را به خود می بیند.

در طراحی ظاهری فونیکس تیگو 7 پرو از زبان طراحی جدید محصولات مدیران خودرو استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلو پنجره کهکشانی و چراغ های کشیده با گرافیک LED از اصلی ترین شاخصه های این سبک طراحی هستند.

تیگو 7 پرو با طول، عرض و ارتفاع به ترتیب 4500، 1842 و 1746 میلی متری، خودرویی نسبتا درشت است و در دسته کراس اوورهای سایز متوسط جای می گیرد. فاصله محوری 2670 میلی متری آن نیز خبر از فضای راحت در کابین برای سرنشینان می دهد.

بر روی فونیکس تیگو 7 پرو از یک پیشرانه 1.5 لیتری توربو شارژ با حداکثر توان 156 اسب بخار و بیشینه گشتاور 230 نیوتن متر استفاده شده است. این پیشرانه نسبت به پیشرانه 1.5 لیتری توربو موجود در نسل قبل، ارتقا یافته و بازدهی بیشتری را ارائه می دهد.

انتقال قدرت در تیگو 7 پرو بر عهده جعبه دنده 9 سرعته CVT است. فونیکس تیگو 7 پرو به لطف وجود این موتور و گیربکس، در مدت زمان 10.5 ثانیه خود را از سرعت 0 به 100 کیلومتر بر ساعت می رساند. مصرف سوخت این کراس اوور  6.8 لیتر در هر 100 کیلومتر پیمایش است.

از مهم ترین امکانات رفاهی فونیکس تیگو 7 پرو می توان به درب صندوق عقب برقی، سیستم تهویه مطبوع دوگانه، شارژر بی سیم تلفن همراه، قابلیت تنظیم برقی صندلی های راننده و سرنشین جلو، گرم کن صندلی های جلو، سیستم نور پردازی کابین با قابلیت انتخاب 7 رنگ، صفحه نمایش 10.25 اینچی چند رسانه ای، دوربین دید 360 درجه، ترمز پارک برقی، اتو هلد و کروز کنترل اشاره کرد. در بحث ایمنی نیز تیگو 7 پرو با برخورداری از 6 کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری، سیستم کنترل کشش و سیستم کنترل حرکت در سر بالایی و سر پایینی، خودرویی قابل اعتماد ظاهر می شود.

هنوز درباره قیمت این خودرو هیچگونه اعلام رسمی از سوی شرکت مدیران خودرو نشده است ولی به زودی باید شاهد رونمایی رسمی و فروش این خودرو در بازار ایران باشیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فونیکس تیگو 7 پرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۱۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، سازمان DGA فرانسه دستور توسعه پهپاد Veloce۳۳۰ را داده که یک هواپیمای بی سرنشین با برد میان رده و همراه مهمات است که از راه دور کنترل می شود.

به گفته شرکت سازنده، پهپاد در سومین مرحله آزمایش خود مسافت ۵۰ کیلومتر را در ۱۶ دقیقه طی کرده و حداکثر سرعت آن ۲۴۸.۵۵ مایل برساعت بوده است. همچنین به گفته شرکت پهپاد فقط نیمی از تانکر سوخت خود را برای طی این مسافت مصرف کرده است.

فرانسه به طور کلی اولویتی برای ساخت هواپیماهای بدون سرنشین قائل نشده است اما اخیرا موضع کشور تغییر کرده و به توسعه قابلیت هایی در این بخش علاقه نشان داده است. سازمان DGA فرانسه در سال ۲۰۲۲ میلادی دو پروژه کنترل انتقال مهمات از راه دور(MTO) را انجام داد که قادر به خنثی سازی وسیله نقلیه زرهی در فاصله ۳تا ۳۱ مایلی هستند.

این آژانس در سال ۲۰۲۳ میلادی به دنبال مناقصه ای برای تهیه سیستم های مهمات سیار برای ارتش بود. همچنین فرانسه به نیاز به هواپیماهای بدون سرنشینی که راحت بتوان آنها را کنترل کرد برای کاهش مدت زمان آموزش نیروها تاکید کرده است.

پهپاد Veloce۳۳۰ مجهز به قابلیت بلند شدن از زمین و فرود عمودی است. همچنین پهپاد کامیکازه دارای هسته ای مولد شارژ برای مقابله با دفاع فعال است و همچنین یک سیستم ناوبری مستقل از GPS و مقاوم در برابر پارازیت دارد.

پهپاد مذکور می تواند ماموریت های اطلاعاتی انجام دهد. گام بعدی در این پروژه تبدیل هواپیمای بدون سرنشین به یک سیستم مهمات سیار با قابلیت کنترل از راه دور است که می تواند به تانک زرهی نفوذ کند.

کد خبر 6097986 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • فرانسه پهپاد کامیکازه با سرعت ۴۰۰کیلومتر برساعت ساخت
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا + مشخصات، عکس و قیمت Nissan Sunny
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷